Un bărbat este circumcis din greșeală în timp ce venea pentru vezica sa

Un britanic a fost circumcis într-un spital public în timp ce venea pentru controlul vezicii urinare.

Lucrurile nu merg întotdeauna conform planului ... Un bărbat britanic a experimentat acest lucru: mergea la Leicester Hospital, un oraș din centrul țării, pentru controlul vezicii urinare, a ieșit circumcis. Povestea sa este povestită de presa locală Mercur Leicester.

Spitalele Leicester din 2018. //t.co/JZ4NLun65Y#LDReporter

- amy orton (@amy__orton) 25 martie 2019

Opt erori medicale grave

Bărbatul, al cărui nume și vârstă nu sunt cunoscute, a trebuit să fie supus unei cistoscopii, un examen vezical pentru care a fost pusă o cameră în uretră. În timpul procedurii a existat confuzie și prepuțul acestui om a fost îndepărtat. Acest tip de eveniment are un nume: „niciodată evenimente”, literalmente evenimente care nu ar trebui să se întâmple. Este vorba de erori medicale grave, care pot fi prevenite în totalitate, dar care au apărut din cauza anumitor defecte.

În fiecare an, Serviciul Național de Sănătate, organizația britanică de sănătate, publică o listă cu toate evenimentele care au avut loc în ultimele doisprezece luni în diferite spitale din țară. În singurul spital din Leicester, opt astfel de evenimente au fost raportate într-un an și jumătate. De exemplu, un bărbat a suferit o intervenție chirurgicală planificată pentru altcineva, deoarece ambii pacienți aveau nume similare, radiouri au fost făcute pe o parte proastă a corpului sau s-a pus o proteză de șold. pe partea greșită a unui pacient.

Fără explicații, dar scuze

Conducerea spitalului nu a dorit să răspundă la întrebările adresate în acest caz. Directorul securității și riscului, Moira Durbridge, a spus doar ziarului britanic: „Ne pare rău profund și sincer pentru pacienții în cauză și ne cerem scuze pentru fiecare dintre ei”. În total, peste 400 de astfel de evenimente au avut loc în Marea Britanie între aprilie 2018 și ianuarie 2019.