Orgasm feminin: 5 sfaturi pentru a-l atinge

Delicios, dar adesea delicat de atins, orgasmul rămâne pentru multe femei un mister. Considerată mai puțin „automată” decât cea a bărbaților, plăcerea feminină este adesea corelată cu o stare emoțională care vă permite să vă dați drumul și să vă simțiți bine. Iată 5 sfaturi pentru a ajunge la al 7-lea cer.

Indiferent sistematic sau nu, versatil sau intens, orgasmul feminin rămâne adesea un mister. Dacă pentru unele femei, plăcerea ajunge în mod regulat la sfârșitul unei îmbrățișări iubitoare, puțini sunt cei care ajung de fiecare dată la ea.

Mai puțin „mecanică” decât orgasmul bărbaților, plăcerea feminină este adesea condiționată de o anumită stare de spirit: pentru a ajunge la ea, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, să reușiți să faceți un gol în jurul vostru și să fiți căutarea senzațiilor și emoțiilor lui ... Asta îl face atât de greu de atins! Cum, între pericolele vieții de zi cu zi și grijile zilnice care ne ocupă în mod regulat mințile, reușim să ne predăm plăcerii? Pentru a obține mai bine acest lucru, iată 5 sfaturi de pus în practică pentru a atinge orgasmul (aproape) cu siguranță.

Dă drumul

Evident, pare mai ușor spus decât făcut. Cu toate acestea, a da drumul balastului la unele preocupări care ne traversează mințile este într-adevăr cheia pentru a ne distra în timpul iubirii. Pentru a ajunge la plăcere, trebuie să lăsați fricile, temerile și temerile cuiva în afara dormitorului. Nu vă fie teamă să vă lăsați partenerul să vă vadă și să vă dorească, chiar dacă sunteți complexat: nu uitați că el nu vede ceea ce voi, vedeți și că, dacă este acolo, cu voi, el este că te găsește frumos și de dorit.

Pentru a scuti stresul, nu ezitați să vă puneți în stare înainte de act. Nu vorbim despre o întâlnire romantică cu lună sau despre o cină cu lumânări, ci doar pentru a vă pune într-o stare emoțională care poate stârni emoția. Anticipați-vă mental îmbrățișarea viitoare, imaginându-vă senzațiile viitoare și apropierea fizică cu partenerul, creșteți treptat plăcerea și mențineți o stare sufletească senzuală sau subiect erotic la atingerea orgasmului.

Ascultă-i sentimentele

„Simțiți plăcere?”, „O fac bine?”, „Sunt în stare să fac cum?” Aceste întrebări, toate femeile și-au pus deja. Dar și ei sunt cei care îi împiedică să ajungă la orgasm. Pentru a te distra și a te bucura, trebuie să știi să fii puțin egoist, concentrându-te pe ceea ce simți.

Ascultând corpul tău, senzațiile oferite de mângâierile partenerului tău, îți vei înțelege mai bine dorința. Într-adevăr, cum să obții orgasmul dacă nu știi ce este bine pentru tine? În timpul actului, ascultați-vă propriile dorințe și sentimente. Fiind atât de concentrat, veți fi mai capabil să vă bucurați, să-i arătați partenerului dvs. să ridice emoția și astfel să obțineți orgasmul.

Găsiți poziția care ne place

În Kamasutra, există tot atâtea poziții precum plăcerile feminine. În timp ce unii sunt mai acrobatic decât orgasmic, există, din fericire, poziții care promovează orgasmul, deoarece stimulează zonele erogene. Printre pozițiile favorizate de femei se numără misionarul clasic, care permite o stimulare a clitorisului în timpul pătrunderii, amazonul, când femeia își plimbă partenerul pe spate sau lingura, când femeia este culcat pe o parte , înapoi la partenerul său.

Răsfățându-și clitorisul

Corp dedicat în totalitate plăcerii feminine, clitorisul are mai mult de 8000 de senzori senzoriali: datorită lui multe femei ajung în extaz. Deci nu o neglijați! În timpul dragostei, nu ezitați să vă ghidați partenerul, astfel încât să vă ofere clitorisului mângâierile care vă pot aduce plăcere. Puteți, de asemenea, să-l stimulați solo pentru a descoperi ce vă place cu adevărat.

Comunica

Într-o relație romantică, ca în timpul actului sexual, totul este o problemă de comunicare! Fiecare femeie este diferită și este posibil ca partenerul tău să nu fie complet în ton cu sentimentele tale și cu ceea ce te face fericit. Nu ezita să-l ghidezi în timpul și după anticii tăi, să-i spui dacă îți plac mângâierile și să-l faci să înțeleagă ce te excită. Nu numai că discutați despre experiența dvs. cu el vă va ajuta să atingeți orgasmul, dar vă va consolida încrederea unul în celălalt și complicitatea voastră în pat. Atunci plăcerea ta va fi mai intensă.

Video: Pozitii sexuale din care nu ramai insarcinata - Sex Talk (Ianuarie 2020).