Paris: De ce spitalul Saint-Antoine îți colectează donațiile de scaun contra cost?

Spitalul Saint-Antoine (Paris) a lansat un apel surprinzător pentru donații de scaune contra unei taxe de 50 de euro pe donație. Linia telefonică a serviciului este saturată de când informațiile au trecut în jurul mass-media. Pentru ce va servi excrementele voastre?

Spitalul Saint-Antoine din Paris (districtul 12) a lansat un apel pentru donații de materii fecale împotriva „compensațiilor financiare”. Dacă aveți între 18 și 49 de ani, sunteți afiliat la un sistem francez de securitate socială și în stare de sănătate bună, puteți participa la un studiu clinic promovat de Asistența Publique - Hôpitaux de Paris prin donarea scaunului dvs. pentru 50 euro.

„Căutăm voluntari sănătoși care să efectueze una (sau mai multe) donații de scaun în studiul REBALANCE-UC, care se concentrează pe evaluarea transplantului de scaun în boala inflamatorie a intestinului. colita ulcerativa ", spune apelul pentru donații. Pe scurt, „obiectivul acestui studiu este de a evalua eficiența transplantului de microbiote fecale asupra evoluției bolii”.

Ce este colita ulcerativa?

Colita ulceroasă (UC) este o boală inflamatorie a rectului și a intestinului gros. De origine autoimună, este cronică și se manifestă în principal prin durere și diaree cu emisie de sânge din anus. Există, de asemenea, tulburări digestive, dureri articulare, semne inflamatorii ale pielii, în ochi și conducte biliare în ficat.

La aproximativ 20% dintre persoanele cu convulsii, convulsiile pot fi severe. Intensitatea lor poate necesita chiar spitalizare pentru monitorizare, încetarea alimentației orale și terapia cu perfuzie timp de câteva zile. Boala poate apărea la orice vârstă, dar apare de obicei la adulți tineri, bărbați și femei, între 15 și 35 de ani.

S-a observat un apel la donații

Acest apel pentru donații atipice a făcut mult zgomot. Contactat de Franceinfo, spitalul Saint-Antoine a declarat că „numărul de telefon este supraîncărcat”. Și din motive întemeiate! Pe Twitter, utilizatorii nu au reușit să transmită mesajul, nici fără umor.

???????????? // t.co/ZXKxjxZ7KP din momentul în care Macron ne enervează vom fi bogați să vă donați poo, acest lucru nu este un fals ??? ?????

- amendă71 1? 7 ?????? stvMatricule1364 agent clasa 2 (@ fine7156) 22 noiembrie 2018

O donație de cocoș se plătește mai mult decât un paznic din afară ... bine

- Cécé (@lilyaee_) 19 noiembrie 2018

Parizienii mei, am un plan pentru tine ... daune de erori sunt în Lyon o să mă descurc bine!
50 € per donatie de caca! ???? pic.twitter.com/MFaEByNOjw

- SooKabylicious (@SooKabylicious) 21 noiembrie 2018