Urgențe: programul pentru seniori reduce spitalizările

Aproximativ o treime din toți pacienții în vârstă de 65 de ani și peste cei din secția de urgență sunt în sfârșit internați la spital. Potrivit unui nou studiu realizat de Universitatea Northwestern, un program de urgență axat pe îngrijirea de geriatrie tranzitorie a redus cu 33% riscul spitalizării inutile.

Este important să se reducă ratele de spitalizare ale pacienților vârstnici, deoarece spitalizarea le poate crește riscul de tulburări psihologice, infecții și căderi. În timpul și după spitalizare, mulți adulți în vârstă au o pierdere a autonomiei și o scădere a abilităților funcționale și a calității vieții. " Cu acest program, am creat o plasă de siguranță inexistentă în caz contrar pentru această populație vulnerabilă Spune dr. Scott Dresden, coautor al articolului.
În cadrul studiului, asistenții medicali de urgență se concentrează în mod special pe îngrijirile geriatrice și determină dacă pacienții cu vârsta în vârstă de 65 de ani și mai mari au deja un declin fizic sau mental, indiferent dacă au probleme la domiciliu sau din nou, dacă au complicații medicale frecvente la adulții în vârstă.

Lucrări de urmărire

Pacienții care au mers la secția de urgență și au primit îngrijiri de specialitate sunt internați în spital în 36% din cazuri, în timp ce pacienții care nu primesc îngrijiri de specialitate sunt admiși în 53% din cazuri.
Asistentele implicate în cercetare au pus o serie de întrebări precum „cine este actualul președinte al Statelor Unite? Sau cum era numele de fată al mamei tale? Pentru a determina starea cognitivă a pacientului.
În cadrul programului, pacienții care se întorc acasă primesc apeluri de urmărire. Uneori sunt transferați direct într-o casă de îngrijire medicală dacă asistenta medicală stabilește că acesta este cel mai bun curs de acțiune.

« Acest program este un model pe care îl pot adopta cu ușurință alte spitale, deoarece nu au nevoie să construiască un spațiu separat ", Îl salută pe Scott Dresda.

Video: CUM AM AJUNS LA URGENTE (Ianuarie 2020).